Nieuws

Onze nieuwsberichten
Ondernemers dagen lijsttrekkers uit
Geplaatst op:   07 februari 2018

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseert het Platform BV Berkelland in samenwerking met de Industriële Kring Berkelland op 5 maart een lijsttrekkersdebat met het thema ‘Economie’. De lijsttrekkers hebben allereerst de gelegenheid om zichzelf en hun partij middels een korte pitch voor te stellen. Daarna krijgen ze aan de hand van prikkelende stellingen en vragen vanuit het publiek de kans om hun verkiezingsprogramma te verdedigen met betrekking tot hun visie op het te voeren economisch beleid. ‘Nieuw besturen, Nieuw ondernemen’ is het adagium waarmee de ondernemers de laatste jaren hard aan de weg timmeren. Het gaat om integrale samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Datum, locatie en tijd: Maandagavond 5 maart – HCR Prinsen. Inloop van 19.30 – 20.00 u. Aanvang programma 20.00 u. Einde ca. 22.00 u. Graag van te voren opgave deelname via deze link. Geïnteresseerden kunnen van te voren via het secretariaat info@platformbvberkelland.nl hun vragen indienen.

  • Delen: